VOX - leven na kinderkanker

mensen aan de bar pratend terwijl er bier getapt wordt
Ik ben niet de enige

VOX BIJEENKOMSTEN

De VOX-bijeenkomsten zijn een combinatie van informatie en ontmoeting. Ze gaan altijd over een bepaald thema, zoals vermoeidheid, vruchtbaarheid of relaties.

Volgende VOX-bijeenkomst

Helaas is de VOX-bijeenkomst van 4 april uitgesteld i.v.m. het coronavirus naar 7 november 2020.

Eerdere VOX-bijeenkomsten

Woorden geven aan je verhaal - 6 april 2019
Iedereen heeft een levensverhaal dat uit verschillende hoofdstukken bestaat. Een van jouw hoofdstukken is dat over je ziekte. Hoe werkt dit hoofdstuk door in je dagelijks leven, je persoonlijkheid en je doelen voor de toekomst? Via deze metafoor bekeken de deelnemers naar hun eigen verhaal.

Het nieuwe LATER is begonnen - 3 november 2018
Omdat de LATER-poli van het Prinses Máxima Centrum in juni 2018 open ging, stond deze bijeenkomst in het teken van hoe de LATER-zorg is ingericht.

Werk na kinderkanker - 29 september 2018 
Werken na kinderkanker is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De deelnemers gingen met een LATER-arts en elkaar in gesprek.

Chronische vermoeidheid na kinderkanker - 18 november 2017
De presentatie van dr. Jacqueline Loonen over het omgaan met chronische vermoeidheid na kinderkanker vind je hier.

(On)vruchtbaar na kinderkanker - 1 april 2017
De presentatie van dr. Jacqueline Loonen over de eventuele gevolgen van de behandeling voor de vruchtbaarheid kun je hier bekijken.

Kwaliteit van leven - 5 november 2016
Dr. Saskia Pluijm gaf een overzicht van bewezen manieren die je kunt gebruiken om zo gezond mogelijk en in balans te blijven. Bekijk hier haar presentatie.

Over leven na kanker - 2 april 2016
Joyce Vermeer van het Helen Downing Instituut gaf uitleg en beantwoordde vragen over vermoeidheid na kanker. Bekijk hier haar presentatie.

 

NIEUWS

ONZE NIEUWE ACTIE: KETTING VAN KANJERS

28 mei 2020 – Al de activiteiten van de Vereniging Ouders, Kinderen & Kanker, en daarmee ook van VOX, kunnen we nooit organiseren zonder voldoende fondsen. Maar...

VOX MEETS JITSE WEBINAR

20 mei 2020 – Jitse Bouma vertrok als survivor op de fiets naar India. Achttien maanden lang was hij bezig met zijn reis en leerde het leven op de fiets kennen....

VOX 25+ WEEKEND UITGESTELD

07 mei 2020 – Helaas hebben we moeten beslissen om het VOX 25+ Weekend uit te stellen....

COLUMNS

VAN KNUFFEL TOT PUPPY

03 september 2019 – Dan ben je 17 (bijna 18), zit je in je eindexamenjaar van havo 5 en krijg je te horen dat je lymfeklierkanker hebt....

MENTAAL VECHTEN TEGEN KANKER

10 april 2019 – Ik word verdrietig van de berichten die voorbij komen op social media zoals 'laten we stoppen kanker als gevecht te zien' en 'je kan niet ...